Voimansiirto

Suunnittelemme ja toteutamme uusia voimansiirtoratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä kehitämme ja parannamme jo olemassa olevia kohteita. Toimitamme kiilahihnakäytöt ja ketjukäytöt, kytkimet sekä vaihteet ja vaihdemoottorit. Voimansiirtotuotteidemme päämiehet ovat toimialansa johtavia yrityksiä Suomessa.

Tiivistäminen

Tarjoamme oikeat tiivisteratkaisut prosessiteollisuuteen yhdessä maailman johtavien tiivistevalmistajien kanssa. Saat meiltä tarvitsemasi standarditiivisteet, sekä räätälöidyt tiivisteratkaisut, jotka säästävät myös energiaa ja ympäristöä.

Valikoimaamme kuuluu tasotiivisteet, punostiivisteet, mekaaniset tiivisteet, akselitiivisteet, o-renkaat, tiivistevettä kuluttamattomat (Non-flow) tiivisteratkaisut, sekä mekaanisten tiivisteiden huoltopalvelu.

Laakerituotteet

Toimitamme liukulaakerit, kuulalaakerit, rullalaakeit ja neulalaakerit, lineaariliikkeen tuotteet sekä laakereiden kunnossapitotuotteet asiakkaidemme tarpeen mukaan ammattitaidolla ja 30 vuoden kokemuksella. Olemme Schaefflerin laakerituotteiden edustaja.

Varaosat ja komponentit

Toimitamme prosessilaitteiden osat ja komponentit asiakkaidemme valinnan mukaan joko alkuperäisinä tai korvaavina varaosina. Varaosat useisiin kohteisiin maailman johtavilta valmistajilta. Varastoimme ja toimitamme komponentteja asiakas- ja laitekohtaisesti.